375 dagen … He’s alive!

Het is al weer even geleden! Na de zomer in 2019 heb ik het zakelijk en prive te druk gehad om de blog te onderhouden. Begin dit jaar kwam daar de Corona crisis bij waardoor ik het zakelijk extreem druk heb gehad.

375 dagen
Maar hier is de eerste update sinds een lange tijd. In de afgelopen 375 dagen tijd is mijn “oh, hier moet ik nog een blog over schrijven“-lijst enorm gegroeid. Nog steeds heb ik redelijk veel van mijn eerder gebrouwen bier (minimaal 2 flesjes van iedere brouw). In de afgelopen 9 maanden ben ik echter meer een consument geweest dan een brouwer. Daar gaat binnenkort – kijkende naar deze zomer – verandering in komen.

Niet op vakantie + wel thuis = tijd voor zaken zoals bier brouwen.

 

Next…

Wat kunnen jullie in de komende tijd verwachten?

  • Testen van apparatuur
  • Nieuwe projecten (apparatuur gerelateerd)
  • Bier brouwen: misschien een lekkere IPA
  • Update van activiteiten Sep-Dec 2019

Ook ben ik aan het spelen met de gedachte om veel content via Youtube te delen via korte filmpjes. Laat ik eerst zorgen voor een site met updates 🙂

 

Cheers
DJ

Share!
Abonneer
Notificatie voor:
guest
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Roger Moore

Goed om te zien dat je weer “back in business” bent!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x