Binnenkort – project “Blokhut”?

Nee, een KLEINTJE!

Al jaren wil ik heel graag een leuke blokhut in de tuin. Iets dat me aan Oostenrijk doet denken. Momenteel hebben we een vijfhoekig tuinhuisje die we alleen gebruiken voor de opslag van troep. Zonde van de ruimte.

Nog dit jaar zal er in de achtertuin een blokhut geplaatst worden. Het liefst wilde ik hiervoor een domein naam registreren en een nieuwe blog opzetten. Helaas heb ik niet de tijd hier iets nieuws van te maken.

Onderwerpen die ik zou willen bespreken:

  • Opties: soort blokhut, dak-type, materiaal dak, dikte hout, isolatie of niet, hout soort, deuren & ramen, etc.
  • Voorbereiding: fundering, ondergrond, basis blokhut, etc.
  • Tips: Waar moet je aan denken?
  • Technisch: wat kan je in je blokhut doen? Denk aan inrichting, elektra, USB laad-poorten, TV/beamer, Wifi, verlichting, sensoren (domotica), opslag, koelkast, wetgeving, overig interieur en nog veel meer.
  • Videos: (time-lapse) videos van alle fases: verwijderen oude blokhut, voorbereiden grond, opbouw nieuwe blokhut
  • Brouwen: hoe je een blokhut kan combineren met het brouwen & proeven van bier 🙂
  • Berekeningen:  uitgebreide budget & optie berekeningen via een spreadsheet

Veel hier van heb ik in de loop van het afgelopen jaar gedocumenteerd maar nooit gepubliceerd.

Misschien combineren met mijn brouw gerelateerde blogs? 

 

🙂

 

Share!
Abonneer
Notificatie voor:
guest
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Ronald v Dijk

Ik zou zeggen : kom maar op met de bierhut blogs!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x